Pantasnya Masa

Sekarang ni alhamdulillah, adala juga lebih kelapangan since satu perkara sudah berakhir(takyah citer a apa perkara itu, no big deal)…so rutin lama diganti dgn rutin baru…iaitu penambahan masa ngadap budak2 berdua ni yg tengah lasak tahap gaban..nak nak si adik yg baru nak cecah umur 12 bulan…adei…nak tggu dia lepak jap masa dia nenen dgn tido jek..the rest o the day, rayau satu umah..since dia belum pandai jalan, just meniti2 je tepi2 furnitures, tu yg semput mak menjaganye tu..takut jatuh tang mana2 kang payah lak..
Lagi dua tiga hari birthday adik, so plan nak beli kek bagi nursery untuk teatime. Masa nabil aritu bungkus goodie bag bagi member2 senursery dia.. this time cam tak lalu ak membungkus bagai, so senang crita kasik kek cukupla dik, kot ya pun, kasik goodie bag ke, kasik kek ke, dua dua pun awak tak merasa makan lagi ya, belum sampai masa hehe..

huh, ntah menda2 kang aku melalut ni, nak tulih panjang takdek idea sgt, bek la aku stop.chow!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *