Harga diskaun ahli Shaklee

Assalamualaikum wbt, Mummy nak bagitau yang kita boleh sebenarnya dapat Shaklee harga diskaun. Tak ramai yang sedar sebab ramai yang beli tanpa banyak soal sebab Shaklee sememangnya ialah produk yang bagus. Cumanya pembeli boleh dapat faedah lain sekiranya pandai cari maklumat dan bijak membeli. Antaranya macam mummy akan tawarkan free gift jika beli Shaklee melebihi

Set kesuburan Shaklee suami isteri

Set kesuburan Shaklee adalah gabungan beberapa  vitamin penting yang berfungsi untuk menambah kesuburan suami isteri dan sekaligus meningkatkan tahap peratusan kehamilan dan kebolehan untuk mengandung. Senarai set kesuburan shaklee: a) Set kesuburan shaklee suami Vita e kompleks – bantu tingkatkan hormon seks sama ada untuk lelaki mahu pun wanita. Zinc compleks – memberi kesan terhadap

ESP bekal nutrisi untuk ibu-ibu

ESP ni pelbagai guna bagi para ibu dan boleh kata sahabat nutrisi ibu-ibu. Antara fungsi dan faedahnya: Untuk kesuburan wanita/isteri untuk wanita mudah hamil, ingin hamil, cepat hamil dan juga ibu hamil Semasa ibu berpantang Untuk tambah susu badan ibu Kesuburan wanita/isteri Shaklee esp mengandungi asid amino yang sangat tinggi nilainya untuk pembentukan sel. Sel

Sekolah

Sesi makan bersama mummy waktu rehat sekolah ni. Nasib tak bersuap hihi …

Fenomena makanan palsu dari China

Apa tu makanan palsu (food fraud)? Makanan palsu ialah bukan makanan sebenar. Ia cuma mempunyai bahan yang menyerupai tetapi tidak menggantikan kandungan dan nutrien sebenar yang ada dalam makanan asal. Kenapa tergamak nak buat makanan palsu? Tujuannya adalah semata-mata untuk mengaut keuntungan. Terdapat beberapa faktor yang mendesak yang menyebabkan pembuatan makanan tiruan. Barang makanan naik

Makanan berlemak boleh sebabkan kanser?

Kajian menunjukkan bahawa kanser adalah disebabkan oleh satu bahan promoter kanser yang dipanggil secara am sebagai PAHs (sila google). Sumber PAHs ini pula adalah lemak yang selalunya berasal dari haiwan. Lemak dalam keadaan biasa mengandungi paras PAHs yang sangat rendah. Walaubagaimanapun kandungan PAHs dalam lemak boleh meningkat apabila lemak dipanaskan. Oleh itu, kandungan PAHs boleh

Ragam Manusia dan Hutang

  “Berhati-hatilah kamu dalam berhutang, sesungguhnya hutang itu mendatangkan kerisauan di malam hari dan menyebabkan kehinaan di siang hari”. DAN MENYUSAHKAN ORANG KELILING…

Shaklee Life Energizing Shake

New delicious meal shake contains nutrients clinically proven to help create the foundation for a longer, healthier life. It is designed to increase your energy, help you achieve a healthier weight, and provide incredible digestive and immune support from fiber and probiotics.

Shaklee CarotoMax

CarotoMax is a rare blend of alpha-carotene, astaxanthin, beta-carotene, lutein, lycopene, and zeaxanthin delivering of a broad spectrum of carotenoids. For the best, most complete antioxidant protection, take both FlavoMax and CarotoMax.

Shaklee Blood Pressure

Blood Pressure is a scientifically supported nutritional solution to help retain healthy blood pressure by helping to promote healthy blood vessels and blood flow.

DTX Complex Shaklee benefits

Liver DTX Complex is uniquely formulated with milk thistle seed extract, reishi mushroom, Schizandra chinensis, dandelion, turmeric, and artichoke. This product helps to: Maintain bile flow, an integral part of digestion. Protect liver from toxins. Related terms:  apa itu dtx complex shaklee, dtx complex shaklee benefits, fungsi dtx complex shaklee, kebaikan dtx complex shaklee,khasiat dtx

Vivix produk hilangkan parut eczema

Bebas eczema dengan Vivix. Vivix bertindak dalam 4 cara: 1. Mempertahankan sel (cell defense) 2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy) 3. Memperbaiki sel (cell repair) 4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance) Apa yang lebih menarik tentang Vivix Shaklee? KEBAIKAN VIVIX ialah ia menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan Apa itu Vivix?

Shaklee Enfuselle Repair

“Wake Up to Firmer, Younger-Looking Skin” This patented skin-activated formula contains high levels of bio-pure vitamins C (10%) and E (5%) to instantly soften the skin and reverse the visible signs of aging while you sleep. With continued use, skin appears transformed as it recaptures youthful firmness and luminosity. Exclusive non-irritating formula. Paraben Free. Related

Baju Bonds Baby alike @ Lazada

Antara komen biasa terdengar dari kastemer baju baby ala Bonds di Lazada ialah seperti: Material sejuk dan selesa Kualiti berpadanan dengan harga Produk yang bagus, material comfy sangat dan murah la pulak Highly recommended, repeat buy Puashati Baju ini bukan baju bonds ye tapi… ins baby romper namanya dipanggil. Baju Bonds pun lagi ok sebenarnya