Ragam Manusia dan Hutang

  “Berhati-hatilah kamu dalam berhutang, sesungguhnya hutang itu mendatangkan kerisauan di malam hari dan menyebabkan kehinaan di siang hari”. DAN MENYUSAHKAN ORANG KELILING…

Shaklee Life Energizing Shake

New delicious meal shake contains nutrients clinically proven to help create the foundation for a longer, healthier life. It is designed to increase your energy, help you achieve a healthier weight, and provide incredible digestive and immune support from fiber and probiotics.

Shaklee CarotoMax

CarotoMax is a rare blend of alpha-carotene, astaxanthin, beta-carotene, lutein, lycopene, and zeaxanthin delivering of a broad spectrum of carotenoids. For the best, most complete antioxidant protection, take both FlavoMax and CarotoMax.

Shaklee Blood Pressure

Blood Pressure is a scientifically supported nutritional solution to help retain healthy blood pressure by helping to promote healthy blood vessels and blood flow.

DTX Complex Shaklee benefits

Liver DTX Complex is uniquely formulated with milk thistle seed extract, reishi mushroom, Schizandra chinensis, dandelion, turmeric, and artichoke. This product helps to: Maintain bile flow, an integral part of digestion. Protect liver from toxins. Related terms:  apa itu dtx complex shaklee, dtx complex shaklee benefits, fungsi dtx complex shaklee, kebaikan dtx complex shaklee,khasiat dtx

Vivix produk hilangkan parut eczema

Bebas eczema dengan Vivix. Vivix bertindak dalam 4 cara: 1. Mempertahankan sel (cell defense) 2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy) 3. Memperbaiki sel (cell repair) 4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance) Apa yang lebih menarik tentang Vivix Shaklee? KEBAIKAN VIVIX ialah ia menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan Apa itu Vivix?

Shaklee Enfuselle Repair

“Wake Up to Firmer, Younger-Looking Skin” This patented skin-activated formula contains high levels of bio-pure vitamins C (10%) and E (5%) to instantly soften the skin and reverse the visible signs of aging while you sleep. With continued use, skin appears transformed as it recaptures youthful firmness and luminosity. Exclusive non-irritating formula. Paraben Free. Related

Baju Bonds Baby alike @ Lazada

Antara komen biasa terdengar dari kastemer baju baby ala Bonds di Lazada ialah seperti: Material sejuk dan selesa Kualiti berpadanan dengan harga Produk yang bagus, material comfy sangat dan murah la pulak Highly recommended, repeat buy Puashati Baju ini bukan baju bonds ye tapi… ins baby romper namanya dipanggil. Baju Bonds pun lagi ok sebenarnya

Cyst kecut dengan GLA Shaklee

Ada kastemer Shaklee bagitau mak dia dikesan ada ketumbuhan cyst dalam perut. Lepas tu dah siap dapat tarikh apoinmen doktor lagi. Tinggal tunggu je nak operation. Memandangkan ada masa lagi nak tunggu tarikh tu diaorang dapatkan konsultansi dan ambilkan Shaklee GLA dan Shaklee Carotomax. Alhamdulillah dalam masa 2 bulan cyst dalam perut dah kecut. Berkat

Risau parut jerawat berlubang?

Cara nak hilangkan parut jerawat ialah dengan halang jerawat tumbuh. Kenapa jerawat naik? Sebabnya pori-pori kulit kita terbuka dan mudahkan jangkitan mikroorganisme di bawah kulit kita yang masuk melalui pori kulit. Bagaimana nak kecilkan pori? Jika ikut testimoni kastemer, dia cuma makan vitamin C dan vitamin b complex. Makan hari-hari secara konsisten. Baru ada kesannya.

Shaklee Enfuselle Skin Care

“Hydrate – Don’t Dry Your Skin as You Clean” The creamy emulsion of this rich cleanser lays the foundation for your beauty regimen, dissolving dirt, pollutants, and makeup without disturbing your skin’s natural oils. Its hypoallergenic, soap-free, pH-balanced formula contains extra skin-softening vitamin E and other rich emollients. And triple-patented Vital Repair® to neutralize free

Shaklee Vitamin C ingredients

A healthy immune system is your body’s most powerful weapon in its daily battle against smog, smoke, and other environmental assaults. Our chewable Vita-C has a fresh citrus flavor making it ideal for anyone who has trouble swallowing tablets. Related Terms: shaklee vitamin c ingredients, shaklee vitamin c label, shaklee vitamin c malaysia, shaklee vitamin

Shaklee Lecithin benefits

“Nature’s Emulsifier” The National Academy of Sciences has established that choline is important in the diet because it supports brain, liver, cardiovascular, and reproductive health. Choline is a component of the neurotransmitter acetylcholine, which is involved in the transmission of messages in the brain and nervous system.* “Features” • Naturally sourced from soybeans • Each

Testimoni ESP Shaklee

Amat gembira kerana ada pelanggan yang guna produk ini hantar wassap perkembangan yang positif. Sharul ni dia makan Shaklee ESP (energizing soy protein) sebab nak tambah tenaga tapi yang bestnya tiba-tiba dah terkurus lah pulak. Lepas makan Shaklee ESP Sharul terturun berat sebanyak 3 kilogram. Memang terkejut tetapi gembira sangat dia! Bulan depan confirm dia

Khasiat collagen powder Shaklee

Siapa sesuai amik collagen shaklee? Collagen sesuai diambil oleh mereka yang mengalami masalah berikut: *Terdapat garis-garis kesan ketawa, kedutan,lingkaran hitam bawah mata, *Kesan bengkak bawah mata, *Penglihatan kabur. *Gusi yang tidak sihat *Rambut kering dan bercabang di hujung *Liang roma besar, pigmentasi, jeragat, kulit kering *Garis halus pada leher *Kulit hilang keanjalan, lebih kering. *Kelihatan