Intan Payung Semata

Saje tengok old piccas no 1 n 2. Then banding dgn no 3 n 4. Nyawa…   Lebih kurang je kan.. except si no 2… ada lari2 sikitla acuannye hihi  

Kebaikan Shaklee Set Bajet Kecantikan

Kandungan Vitamin E Shaklee adalah terdiri daripada sumber asli Vitamin E serta Selenium. Senang cerita, Vita-E Shaklee memang sumber Vitamin E yang lengkap. Vitamin C dari Shaklee mempunyai formula unikdi mana kandungan Vitamin C akan dilepaskan di dalam badan kita secara perlahan-lahan dalam masa 5 jam selepas diambil. Ini penting supaya badan kita mendapat serapan Vitamin C yang

Kebaikan Shaklee ESP

Kebaikan Shaklee ESP ada banyak: 1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda 3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih 4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster

Kebaikan Shaklee Omega Guard

Khasiat Omega Guard . 1) “EPA” membantu mengelakkan pembekuan xarah maka dapat mengelakkan masalah strok dan salur darah tersumbat 2) Bantu kurangkan risiko penyakit jantung 3) Bantu stabilkan tekanan darah 4) Bantu kawal tahap kolestrol berlebihan 5) Mengandungi EPA dan DHA sangat baik untuk jantung Mengapa mesti memilih Shaklee ✔ Mendapat Kelulusan KKM ✔ Tiada

Intan Payung

Baju baby mothercare..setia jenama ni dari 2008 sampai la ni..alah mmbeli menang memakai sebab baju anak 1st sampai no 2 duk rotate yg sama kebanyakannya.. ni no 4 pulak tapi kena beli baru lah…dah 2017 kan..

Beli baju Bonds baby

Saya memang suka beli baju bonds baby ni. Why? Lembut… Comfy… It fits me well… One piece mudah nak pakai, basuh, simpan, cari pun mudah … Nak tau more info? Hubungi my mummy ye.

Shaklee Vivix Peneman Berpantang Kali Ini

Alhamdulillah dah nak sampai penghujung berpantang.. Lagi 2 hari cukup 45 days..syukur Perang emosi..perang badan penat..mental pun sama..ragam anak-anak..persekitaran.. Paling takut perang diri sendiri..bila bdn penat jg baby..mulalah persekitaran jd mangsa.. Syukur asbab Shaklee Vivix..2 minggu pertama dah rasa keberkesanannya. Saya jenis badan x boleh sejuk sejuk..minum Vivix badan cepat panas dan berpeluh.. Selain Vivix

Harta Dunia Akhirat

susah bykkk masa dgn diorg berdua ni.. struggle masa..struggle kesihatan..kewangan..kesian diorg dulu masa kecik2… kalaulah dapat putar balik masa…..   NYAWA ……

Tips didik anak malas belajar

Topik ini memang menarik minat mummy. Walaupun mummy cikgu kat school tapi bila bab nak mendidik anak sendiri dirumah pun amatlah mencabarnya. Mesti ibubapa kat rumah pun gitu juga ye. Kat sekolah ok jer ada kelas ada jadual ada cikgu ada sistem lah katakan. Kat rumah? Huh…memang kelam kabut dibuatnya jika takde sistem. Bila takde

MUET 2017

MUET 2017 datang lagi. Get ready for November 2017 session. Tarikh pendaftaran dibuka dari 2 Jun sehingga 1 Ogos 2017 (boleh rujuk Jadual Pendaftaran MUET 2017) Masih ada masa lagi untuk daftar MUET dan masih cukup masa lagi untuk buat preparation. Dengan syarat material yang cukup dah ada di tangan. Dah kumpul material? Dah ke…

Tips hilangkan kuning bayi

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi mummy dikurniakan baby keempat … baby girl. Comei gitu. Apa yang mummy nak kongsikan kat sini ialah bila dah sampai anak ke empat ni barulah mummy sedar dan nampak macamana sebenarnya nak turunkan kuning baby dengan cara yang efektif dan lebih yakin. Sebab sebelum ni asyik ikut-ikut cakap orang tapi

Baju Romper Baby Girl

Baju romper ni memang cute dan colorful. Sekali tengok dah boleh agak ni sesuai untuk baby girl. Untuk boy boleh juga sebab semua baby kan cute. Tapi bila dah besar kena la pakai baju ikut gender seeloknya lah kan. Nak murah kita beli lah banyak. Lagi banyak lebih banyak diskaun.

Baju baby newborn romper cotton

Apa yang bestnya baju baby romper cotton ni ialah ianya one piece. Time nak pakai senang nak cari. Tak perlu nak cari baju lepas tu nak match dengan seluar bagai. Material cotton confirm selesa baby pun tak lah ruam. Bila peluh memang serap peluh dan comfortable nak pakai bila cuaca panas. Susah nak tukar pampers?