Outing

Lepas Asar kitorang jenjalan Alamende…sesambil tengok barang kat dalam Kafu, sambil beli meinan Nabil kat ToiCity: abah beli set truck ngan kete.. gantikan kete sport yang dah rosak hancur dikerjekan Nabil, sesambil dinner kat Nudel Station..makan mee le anak beranak kat situ..abah Nabil bawak Nabil main jap kat playland tepi Paksen tu, huh, sesungguhn ye Nabil over action sunggoh time main kat situ…seme menda nak test..inile akibatnye kalo budak jarang bawak kuar outdoor..asek terperap je kat umah, kat nursery…hehe, so bile sesekali kuor, haruslah dia berkobar main tak ingat dunia…adoile anak…

ps: gambo tak ambik langsung..takde mood nak begambo..


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW US D' INSTAGRAM!

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com