Never Give Up Breastfeeding

Buat pedoman diri sendiri semoga tak culasss…

Never Give Up Breastfeeding
Dulu guna harmony.besttt.tapi tgn letih wei

Never Give Up Breastfeeding

Swing nye hasil

Never Give Up Breastfeeding
Ni lupa..PISA ke Freestyle.. tpi seingat2 aku rasa lg syok PISA..cuma x rechargeable and bulky.

Never Give Up Breastfeeding

Zaman kumpul susu guna bekas dadih..ni berapa tahun sudah dah lama.Guna PISA masa ni

Never Give Up Breastfeeding Haaa

teka ni sapa..

Pastu 2015..ank no 3 …ade try2 pam Malish..ok juga tp tak cukup power utk aku..letgo la apa lagi kn. Tukar spectra 9 plus.. best mcm medela ..ke lg best dri medela..lupa..penuh peti ais

Tak gigih ambik gamba susu walopon sendat freezer kat umah.Habis halau ayam ikan itik dari freezer tu hahaha.. nasib la kan..

Ni 2017..anak no 4 aku guna Cimilre f1

Ala ala suction spectra 9plus. Aritu testing youha..x jalan dgn aku walopon org kata ok.. dia pam ni atas penwrimaan bdn masing2. Tak semestinya satu dunia kata medela best..kau pun kena beli medela. Orang kata Lacte best..kau pun kena beli lacte.. Ada je yg survived dgn pam rega 200. Adaaa…ramai pun. Sekarang gile mudah..Kau boleh test pump kay kedai b4 kau beli..dulu zaman ank2 1 n 2 mana ada.. pilihan pun x byk.

Tapi pada aku..personally memang spectra ok.Harga pun x cekik poket mcm medela. Nak letgo pun mudah sebab ramai je yg cari 2nd hand ni

Gamba mana gamba?.  Kena snap dulu..

……..

Never Give Up Breastfeeding

Mengepam sementara cik mek tak bangun lagi…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *