Nabil di Aquaria

Semalam kami sekeluarga ke Aquaria.. orang tak ramai sangat…banyaknye ikan…ni first time bawak Nabil ke sana..tu pun ntah dia paham idak yang ditengoknye tu ikan…kat rumah ada juga ikan tapi in much much smaller little aquarium…so diselitkan sini a few pics of Nabil semasa di sana..(gelap aa…some pics tak nampak apa pun…nampak biji mata je besinar)

dsc01831‘isi minyak’ sebelum masuk Aqua

dsc01833kat entrance

dsc01854albino

dsc01860waahh..

dsc01864nabil tengah meraba aquarium…

dsc01919cute..ulau kuar dari dasar aquarium

dsc01922nabil s on garfield…kasik can sebelum balik

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW US D' INSTAGRAM!

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com