Nabil dan Tempat Baru

Next week, starting tuesday, nabil akan stay di tempat baru, a TASKA, no longer in a babysitter s…Risau juga aku since ni first time dia duk taska, dah lama besor kat umah pengasuh, sedikit sebanyak mesti ada juga kesukaran dia nak mix around dgn new environment kan…luckily, taska dia tak sampai 3 km pun dengan tempat kerja aku so recess hour bolehla rush kejap jenguk dia kat situ..harap2 nabil pandai bawak diri ya sayang…..mummy n abah luv u sooo much

Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *