My Ahmads

Budak2 ni cam biasala, tadika/daycare/main kat rumah.. rutin tahun ni berubah sikit, sebab aku ngajar belah petang.alhamdulillah budak2 dah boleh adapt dengan jadual aku..kesian kat nabil je la sbb lebih banyak masa dia di tadika/daycare compare dgn rumah kalau petang..sebab abahnye ambik pun lambat..apapun syukur sebab dia dah tahun ke 2 di kindy tu dan dia mcm ok..maybe tahun depan masukkan adik sekali kat kindy tu,takdela dia boring sgt di daycare sepanjang hari..diapun dah nak masuk 4 years next year so about timela nak suh dia start belajar sikit2..insyaallah

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *