Mummy, Nabil and Snuggbaby Mei Tai with Buckles…

Mummy, Nabil And Snuggbaby Mei Tai With Buckles...

Mummy’s buckled mei tai reached Nenek’s place last Wednesday…Yeehaa….The moment I saw it, terus teruja nak pakai..especially Nabil yang suka sangat clinging kat mummy cuti panjang nih…(LOVE U MY BOY!!!)I bought it from Liza’s Snuggbaby.com..She’s one of Malaysian mummies yang jual mei tai yang diorang jahit sendiri..Trust me!!!This mei tai I bought…em…superb!!!Nabil pun nampak comfy je dalam tu….Mula mcm susah sikit nak attach buckles(but i believe laagi susah kalau i nak ikat mei tai tu,)needs lots of practice, tp in time mudah je…rasa best je time dakap Nabil dalam tu….


Mummy, Nabil And Snuggbaby Mei Tai With Buckles...
Mummy, Nabil And Snuggbaby Mei Tai With Buckles...
Mummy, Nabil And Snuggbaby Mei Tai With Buckles...
Mummy, Nabil And Snuggbaby Mei Tai With Buckles...
Mummy, Nabil And Snuggbaby Mei Tai With Buckles...

Mummy, Nabil And Snuggbaby Mei Tai With Buckles...

Mummy, Nabil And Snuggbaby Mei Tai With Buckles...

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Full Screen Popup Powered By : XYZScripts.com