Mummy, Nabil and Snuggbaby Mei Tai with Buckles…

Mummy’s buckled mei tai reached Nenek’s place last Wednesday…Yeehaa….The moment I saw it, terus teruja nak pakai..especially Nabil yang suka sangat clinging kat mummy cuti panjang nih…(LOVE U MY BOY!!!)I bought it from Liza’s Snuggbaby.com..She’s one of Malaysian mummies yang jual mei tai yang diorang jahit sendiri..Trust me!!!This mei tai I bought…em…superb!!!Nabil pun nampak comfy je dalam tu….Mula mcm susah sikit nak attach buckles(but i believe laagi susah kalau i nak ikat mei tai tu,)needs lots of practice, tp in time mudah je…rasa best je time dakap Nabil dalam tu….

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW US D' INSTAGRAM!

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com