Mummy ke MUnaw#wa#rah..at last

Mummy Ke MUnaw#wa#rah..at Last

Yup..sempat tadi tengahari after school hour ke Muna##arah…dengan member sekolah..hehhe…tapikan, hanya beli sehelai saje tudung t lycra…bukan takde kaler tapi rasanya my preference is on ARI***NI.. yela, dah di sambar 10 lai, mana taknye jd taksub kan.kekke…anyway MU***N*WA* not bad..lembut dan ringan je kain dia. pakai rase sedap tapi mcm ada yang tak fit kat muka.tak tau sebab apa padahal tudung tu oky je..erm..rase2nye tudung yang dibeli itu bakal menjadi hakmilik kekal NENEK NABIL yang akan berangkat ke tanah suci untuk umrah nanti…yeah, she ll love the colour!

Mummy Ke MUnaw#wa#rah..at Last

Mummy Ke MUnaw#wa#rah..at Lastsila datang shopping

Mummy Ke MUnaw#wa#rah..at Last

Mummy Ke MUnaw#wa#rah..at Last

dsc02111 - Mummy Ke MUnaw#wa#rah..at Last baris atas sekali: a*i*ni s , hujung tu je m**w**ah

Mummy Ke MUnaw#wa#rah..at Last

Mummy Ke MUnaw#wa#rah..at Last

baris tengah : pun ar**ni

Mummy Ke MUnaw#wa#rah..at Last

Mummy Ke MUnaw#wa#rah..at Last

bawah: tudung F*z*l*y..ni murah je, sapa tau kedai baby manja***ku…sebelah tu je..tp cun gak..hehe

* apa jd pada bawalku…yang tak banyak itu???SIMPAN AJELA

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *