Mula-mula Dia Makan..Lepas tu…

Harini menu minum petang aku buat roti sardin gulung bermayonis, then goreng la kan…lawan ngan air tea o panas air suam kosong...slurrp hujan2 ni menghangatkan badan..version kitorang sahla pedas bercili api, tapi Nabil punya version basic sardin with mayo and butter la..mula2 dia macam curiga nak makan, ye la, jarang dia makan menda bergoreng cenggitu, takut2 je muka dia time aku suakan kat mulut dia bagi rasa..tapi lepas tu, dia sendiri pulak yang ambik lagi dari pinggan dia…makan sendiri..

ps; tapikan, lepas tu, aku jenguk kat pintu porch umah, ada seketul kecik roti sardin goreng dah sisa sisa tergolek dok atas lantai..erm..aish..dia buang la tu kat situ…huhu


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *