Motivasi diri

Motivasi Diri

Mummy :Sigh..sigh..dateline sudah hampir ni….ujung April semua assignments mesti submit…masalahnya..mummy now takde motivasi langsung nak siapkan all those papers…macam ni jangan harapla nak amik doktorate lak…

Mummy part putih: Mummy jangan sia siakan pengorbanan Daddy n Nabil selama ni tunggu mummy lambat balik sebab nak settle kerja ni…make it worth…usaha!usaha!

Mummy part hitam: Bagusla lewat2 dan tangguh2kan kerja tu…takpe, ada masa lagi…

Mummy: HUH!KILL KILL THAT BLACK PART!!!TIDO AWAL, ESOK BANGUN AWAL JUGA CARI BAHAN UNTUK ASSIGNMENTS!


Motivasi Diri
Motivasi Diri
Motivasi Diri
Motivasi Diri
Motivasi Diri

Motivasi Diri

Motivasi Diri

Tags:,

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *