Moga Allah Membantu

Setiap kali maghrib Nabil mesti SENYAP SUNYI SEPI depan astro oasis…dan tengok ni….


ZIKIR

dan juga yang ada ramai foreigners tengah berdoa..dia mesti ikut tadah tangan..Normally aku biar je dia depan oasis till 8pm…kalau dia tak nangis ngantuk nak tidurla..

Alhamdulillah, jangan DUNIAWI semata ya anakku..kalau boleh mummy nak ajar awak Muqaddam sendiri sikit2 sebelum pergi kelas dengan ustaz/ustazah(macam nenek buat dulu kat kami adik beradik, walaupun dia a working mum, dia sempatkan juga)

ps: Remembering my mum first taught me singing proper BABA BLACK SHEEP n HUMPTY DUMPTY in an English book before i go for preschool

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *