Milestone

Milestone

Nabil sejak dah pandai berjalan ni, ke hulu ke hilir je dalam rumah..kadang dekat setengah jam tak duduk langsung, habis di’round’nye satu rumah, mujurla renta house aku tak berapa luas, so adala jugak boundary dia tak la merata perginya…kita yang menengoknye ni pun rimas asyik kehulu hilir tak berenti. Kalau ke shopping mall atau keluar ke mana-2 sajela aku lepaskan dia berjalan, tapi yang tak tahannnye takde break langsung, speed je dia bejalan, naik risau makbapak dia nak mengejor!

Milestone

Milestone ni kat AL###Manda nak mengutip!

Milestone

Milestone

dsc02075 - Milestone ni kat satu klinik kat BBB

Milestone

Milestone

dsc02052 - Milestone ni time dalam kete tunggu abah solat, tengah berdiri, takmau duk carseat, pun nak berjalan meround dalam kete..adoila…!

Milestone

Tags:,
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *