Mencari Stroller Bayi Malaysia

Mencari stroller bayi Malaysia tak sukar sebenarnya. Boleh je google dan jumpa banyak stroller kan. Yang susahnya ialah bila terlampau banyak jadi gelap mata dan keliru jadinya. Kemudian bila dah jumpa pulak mungkin stok habis atau bila nak bayar nak transfer payment akaun bank berlainan dan pelbagai lagi halangan-halangan lain yang mungkin memeningkan kepala. Ada seller guna gdex ada guna skynet ada guna postage yang pelik-pelik barang dah sampai kat center tapi kena kutip sendiri sebab delivery tak boleh buat kerana tiada driver nak hantar kih kih kih. Memang banyak kali tekena dah gitu kan. Cuma nak share satu tipsshopping online stroller yang mudah kat one stop center barang terus sampai rumah boleh baca tips saya stroller oh stroller. Good luck!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *