Melako Jenjalan Weekend

Baru baru ni gi round Alor Gajah Melaka..Stay A Famosa Resort, opis abah budak2 ni ada gathering situ, joinla sekejap activity, tu pun kitorang dah lewat sampai sebab kuar umah lewat gak, biasala nak settle makan pakai udak2 berdua ni, makan masa ala sikit compare zaman nabil sorang dulu, tambah lak adik ligat semacam..lagi  la slow pergerakan mak..
Lepas join activity opis, the rest of the day kitorang gi waterworld melaka tu..dia sebelah menyebelah je ngan safarri park, aku rase ni antara tempat lepak terdekat dgn klang valley, confirm ramai org turun sebab manjang tengok plat semua plat wilayah dgn selangor…
tempat main air tu ok la, nak kata bersih sgt pun tidak, kotor pun tak la jugak..ramia gak orang, yang bapak  bapak ngan mak mak pun over gak main air…sunway lagoon, confirmla lagi besor and happening, tapi kat melaka ni kurangla potensi orang laki nak cuci mata nengok bikini free hahaha….sebab mostly pakai siqah gak la takdela bikini bagai..
ni part of gambau…tengok je la ya…malas nak citer byk…lainle kalo g miami beach ke…hahah

 nangeh nak choc dlm dashboard…hihi
 sampai dah
 iyad lepas mengenyangkan perut
 waterworld melako
 tak reti nak duk hentap(duk sesenyap kata org..)
 pelampung bagai..mahal mak datok..tengok kat kedai luo baper hengget jek
 adik di babywear kan…abang: stroller ini haku yang punya!
 berator nak beli tiket raye bas masuk gate waterworld
 tinggi…gayat aku tengok
 bapa mithali i lap u laling nyiapkan anak nak main air

mak gumuks mithali  leh sangat kunun sedang begambo..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *