Lepak weekend

weekend ni kami sekeluarga lepak klang bandar diraja…ada kenduri adik ipar sebenarnye..tu pasal tak kesempatan kekendurimu ye mami D…sempat juga rewang JUSCO BUKIT TINGGI (pes time ku pegi ni) uuuiiii…orang macam ulat, sale sana sini….macam2 ada…tapi ku tak beli apapun…mula nya dalam jusco tu ku mcm tergoda nak amik set baju2 pyjamas for nabil, tapi memikirkan di rumah sealmari toyogo 5 shelves tu byk plastik baju nabil…huh tak jadi amik….napsu belaka..tengok2 juga beg sling AVENT kotla ku leh gantikan beg freestyle yg dah kuletgo pada SAL dulu, tapi mcm kecik sangatla pulak…huhu, mesti mau sauk itu CITYSTYLE jugakla…korang agak2 supplier Medela pump kak AJA tu ada supply dak beg nih???
kami tido semalaman di bandar kelang(ya ampun ibu mertuaku dan mekasih kerna memahami kami nak lepak hotel memandangkan nabil yang sepelaung bunyik meraung mengigau tengah malam) ….tengahari tu kami begerak balik ke bangi…sempat juga nak menyinggah PAKSEN, SACC mall…hajat nak jenguk motherc#are (ada new pojek hehe)..tapi dah petang, nabil dah kepenatan so tangguhla ke esok lusa…so, in short, weekend ni ku sangat hepi lah….hehe

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *