Lagi 5 bulan

Pedih hati bila dengar ayat doktor pakar pagi semalam…” Kalu dah bleeding macam ni, kena stop terus breastfeed si abang ni..takut baby effect ni…kalau tak bleeding, takpela.” rase cam nak tikam je dokte time tu… dan dan mata rase berkace teringatkan Nabil yang lagi 5 bulan nak cukup 2 tahun.lama lagi tu…sudahla dicampur susu nya….pun dia kurang minum..dia pulak memilih sungguh …sudah pastila nak ngempeng dengan aku…ya tuhan, permudahkanlah…

ps: sape sape ada nasihat????please….

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *