Konvo

Minggu depan konvo aku.Takde prepare ape pun, gi bayor duit sewa robe, bayor utang saman 20 inggit(zaman tgah preggy dulu main parking merata depan library..) pastu tggu a surat panggilan.. mak ayah aku la dtg dgn adik.. nnti masuk dewan 5 org la, aku, husband, mak ayah, adik..tgah duk belek wardrobe baju menda nak pakai..dulu zaman degree kemain nempah baju bagai,ni cam tak rase pape..rase lega dah tak yah ngadap paper bagai adela..hahaanyhow syukur..dalam 3 tahun ni, dapat dua baby, dpat 1 scroll..ok la kan, ape lagi nak ..tu pun aku cuti 2 sem pasal bersalin nabil, bersalin adik..yela, kang meroyan plak baru pas besalin dah masuk kelas..ade je mak mak yg kuat gagah camtu, dari kelantan nun naik flite dtg kelas..kalo aku takdenye nak camtu..uish,,takut sakit tua tua sok..orang badan tahan bolehla, aku jenis tak tahan..
ni nak nempah baju batu dah malas, so jait manik a sikit touch up lengan jek..tu pun ntah nampak tidak lengan manik tu pasal robe kan besor lengannye.. blajo jait manik ni time tgah sibuk dgn final project dulu, tp tak dan asah skill sebb takut tak habis settle project..pastu dah settle, suh member tu ajar sikit2..yg sebetulnya, kalo minat, tak berguru pun boleh, cuma kreatif tak kreatif je la..kalo berguru betul lagi bagus..setengah org buat duit tuuu ngan jait manik ni… aku minat juga, cuma masa tu lah.. kang sibuk bermanik, nak fesbuk pun takdan..haha
ni dh habis study, lapang sgt plak rase rimas jugak..cam berat je badan..tak turn2 kg ni haa.. makan tak brape..tapi dah kurang aktiviti..mana taknye..60 kg tak gerak2 sejak puasa aritu..perghhh..
ni updet skit gambo kiddos…layan

 nak gak depet ngan mama..aishh
 abg tidur, adik conquere meinan ya
 adik ngantuk
 sayang???????haha
 sayang
 nabil mkn donut mama buat
 sayang
 tengokla nabil..enjoy….
 amatur manik
 mama paksa tido
 kat kg abah dorang
 sayang pecah bibir..lasak
 sayang
sayang

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *