Kitaran haid tak teratur?

Kitaran haid teratur adalah disebakan oleh keseimbangan hormon yang terganggu.

Secara normal haid datang dan mengeluarkan darah kotor yang ada dalam badan.

Oleh yang demikian adalah sangat penting untuk memastikan kitaran hormon dalam badan sentiasa berada dalam keadaan yang normal bagi menjamin kesihatan dalam jangka masa panjang.

Mungkin ada yang kata baguslah tak datang haid, tak perlu risau nak handle haid bagai.

Tapi ingat ….

Mungkin tak terasa sekarang kesan dan akibatnya, dikhuatiri bila dah tua diwaktu emas nanti kita perlu menghadapai perkara yang tidak diingini.

Bagi yang menjaga kesihatan elok-elok dan risau pasal haid yang teratur, dicadangkan ambil Shaklee GLA Complex.

Apa kebaikan GLA Complex?

Mari kita baca kebaikan GLA Complex Shaklee.

Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.

Meningkatkan kesuburan.

Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome).

Membantu dalam menangani menopause.

Shaklee GLA Complex juga ada benefit tambahan yang lain.

Ia menguatkan kuku & rambut.

Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.

Membantu menangani ekzema.

Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.

Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.

Menguatkn immuniti badan.

Mempelahankn process penuaan.

Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.

Mengawal kencing manis.

Mengawal kolesterol.

Bagus untuk saraf.

Maksudnya kat sini tak rugi ambil Shaklee GLA Complex ni sebab selain nak tangani kitaran hormon kita akan dapat benefit lain sebabkan oleh kebaikan Shaklee GLA Complex tadi meyeimbangkan hormon dalam badan.

Bila hormon seimbang of coz badan pun semakin sihat,’

Jadi, siapa lagi boleh amalkan GLA Complex?

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita.

Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopausesindrom, darah tinggi dan kencing manis.

Kelebihan vitamin GLA Complex Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli.

GLA Complex juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik.

Meh Wassap saya utk offer terbaek ye 🙂

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *