Karut midnite

Aku macam burung antu malam ni..tekebil2 takle nak lelap mata lepas tejaga nyusukan Nabil jam1 am tadi…pusing kanan, tak pejam, pusing kiri, rimas la pulak, member2 seangkatan tengah sedap mimpi,sesekali Nabil tepusing2 ngadap aku ke ngadap abahnye, nak cari post selesa gamaknye… ada beberapa sebab aku tak lena camni…

*******cuaca panas..ye, malam ni agak panas

*******tekak cam haus, so g dapur teguk air

*******selalunye time2 gini tekebil ngadap assignments, so mcm rutin a tejaga time gini, tapi mlm ni bukan settle assignmnts, tapi blog hopping…ku suker

*******kat kepala tebayang2 wajah2 di kampung, ye, ku tingat families di kampung

MAAF YE AKU NGARUT TENGAH2 MALAM YANG PANAS NIH

Tags:,

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *