Kad Raya Digital vs Kad Raya Biasa

Assalamualaikum….

Salam Ramadhan Almubarak dan syukur ke hadrat Illahi kerana dengan limpah kurnia-Nya kita masih mampu mendirikan ibadah puasa sehingga hari ini tanpa sebarang masalah. Syukur…

Sudahkah anda memiliki kad-kad ucapan raya untuk dikirimkan kepada rakan taulan, sanak saudara dan tak lupa juga, orang2 tersayang?

Mungkin anda malas nak ke kedai beli semua tu. Yelah, sekarang orang hantar SMS dan MMS jer..saya pun tahu, Ucapan Raya zaman sekarang ni tak sama dengan dulu.

Cuma nak beritahu ada pakej kad raya digital atau kad raya elektronik telah di hasilkan. Di dalamnya ada lebih dari 100 kad raya digital yang dijual dengan harga yang tersangatlah murahnya. Kad raya digital mereka semuanya dalam bentuk kartun yang comel dan kelakar, berbalo-baloilah katakan.

Ia dilukis oleh 6 orang pelukis berbeza dan 4 orang designer menghasilkan rekabentuk grafik yang cantik. Ada 3 saiz semuanya. Saiz yang diberikan khas untuk dihantar menggunakan handphone, email, blog, facebook, twitpic dan tak lupa juga untuk print dan dihantar melalui pos!

Bayangkan, ada 100 lebih design yang berbeza! Memang tak menang tangan untuk memilihnya! Syukurlah koleksi kad tu dijual dengan harga yang begitu murah.

download kad raya digital

atau

1. Nak tahu bagaimana caranya nak beli kad raya
2. Dapatkan kad raya PERCUMA
sila daftar di bawah
 
Tips akan dihantar terus ke mailbox anda!

Kelebihan kad raya digital:

1- Pelbagai design kad raya boleh diperolehi dengan kos yang rendah termasuk kad raya kartun, kad raya pictures dsb,
2 – Anda boleh download kad raya digital di rumah, dan hantar kad raya aidilfitri juga dari rumah,
3- Kad raya supplier pun boleh cari melalui online, available 24 jam tak perlu ke kedai nak beli
4 – Tak perlu tunggu Pejabat Pos beroperasi
5 – Hari cuti Posmen tak bekerja pon boleh buat kiriman kad
6 – Esok dah nak raya, malam ni sempat lagi boleh hantar email, pos kat blog, facebook atau MMS kad raya digital
7 – dan macam-macam kelebihan lagi yang tak dapat saya nak nyatakan kat sini

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *