IYAD nak masuk 8 bulan dah…

baru 6.4 kg kot tapi doctor kata as long as berat dia nak(2 kg at birth)…kira ok la cuma kena monitor diet dia je..

-sangat suka FRESH BM compared to frozen…apatah lagi NGEMPENG…suka nau walaupun dah kenyang..ngempeng tetap pojaan hati
– jelir lidah kalau kita jelir kat dia…kalau duk sesaja takde lak nak jelir lidah
– sengih2 syok sendirik tengok abang dia main n jerit..mesti adik tak sabar nak join abang lari 2 main keliling umah kan dik..pecayalah, mummyabah juga tak sabar tunggu awak DAPAT KAKI..hehe
– suka landing2 terkeluar dari tilam…dah besar gedabak dah rasanye tilam awak tu dik, tapi naaaak juga lepak atas tiles…aish…
– bangun lebih dari 4 x malam2 nangeh nak susu, nangeh nak tepuk, nangeh nak negempeng walaupun dah kenyang susu. nangeh nak ngade2 TENGAH2 MALAM BUTA okey..sabor je la..
– dalam pada nak nangeh2 mintak perhatian tu, adik salu jugak tertido sendirik dan tak sampai 15 saat, bangun semula sambung nangeh 2 haha ..lawak la dik..ngape camtu ek..
masa mummy pantang
adik newborn
recently…
he ain t heavy..he s my brother…
(we love each other too!)

Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *