Iyad dah 30 hari dah

4/6/10 genap IYAD berumur sebulan..berat dah 2.8kg naiknye dari tepat 2kg,alhamdulillah.senyum dah pandai dah,aku pun dah tak pakaikan mittens kat dia waktu siang biar motorskill dia develop cepat doc kata…malam sah kena pakai,sejuk + menggaru2 muka aje bila nak tidur.baju pun dah muat dah yg newborn punya,mujur tak beli premee size aritu kalau tak sekejap j la pakainya.tengok shape kepala diapun dah brubah sikit, aritu takde jendul dahi, nih dah nmpk mcm abangnabil dah hihi..errr,cuma warna kulit je tanned(e che che, tanned!)..takle lawan putih celah abg nabil la ye iyad..tak kisahla, janji anak mummy semua cergas,cerdas ,sihat walafiat sudah..

Tags:,

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *