Iyad

Iyad semakin menghampiri usia setahun, dalam dua minggu plus lagi, insyaallah. Alhamdulillah dia anak yang cergas, ceria, sihat..jarang sakit unless kalau ujung bulan nak beralih bulan orang kata.. baru pandai merangkak, pun begitu lasaknye kemain..asal nampak mainan n makanan aje dia tambah cergas! belum ade gigi sebatang pun lagi, tak padan dengan dah pandai berdiri, sebab setahu saya, gigi keluar dulu baru pandai berdiri..(ye ke fakta ni?) Masih suka tidur meniarap, sejak kecik dah mc tu…kulit iyad dah semakin cerah, tarik dek isi agaknye haha..muka pun dah makin iras nabil, dulu kecik tak berapa nampak sagt resembling his brother, sekarang dah obvious nak nak kalau dia tengah sengih..memang mcm nabil lah….ye la, namapun brothers!


Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *