Hello Hello

Huh! Lama giler tak update blog..Jengah pun tidak..Punyela occupied dengan daily routines dan my 3 AHMADs…(2 ahmads kecik, dan 1 ahmad tuo, hehe)…tambah pulak dah bulan puasa dah nak raya pun dah ni, lagi la..

A little update on my 2 ahmads kecik…NABIL cam selalu la..ngadap cartoon network kalau kat umah..salu petang2, diala teman adik dia kalau aku masak salu beli kat bazaar ramadhan je..tu pun IYAD kalau tak moody, takdela nak nanges, kalau tak, pantang aku lapang, nak beriba, nak gayoooooooot memanjang…huhu
NABIL belum pun lagi di try diaperless kan..huhu malas betul nak start..tambah lak tak menang tangan nak layan si kenit IYAD ..ni baru 2 anak lum lagi anak 8 sok..aku kira2. up until kul 2 petang, IYAD minum 3oz x 6 bottles ebm..pergh! nabil dulupun takde cenggini byk minum…IYAD nih badan je halus tapi nyusu kuat kemain!kecik2 dulu namapak nar MASAK nye kulit dia, ni dah nak 4 bulan ni, adala jugak hala2 ke ceraaah sikit dianye kulit, takpela dik, mummy mintak ngko sihat udah le..

NABIL dah rajin le jugak tolong2 aku amik pampes adik, tolong letak baju kotor adik kat tepi washing mchine, tolong amik beg kosmetik adik everytime lepas mandi petang, dan juga tolong sepah umah pun ye jugak..aku pun dah tak larat nak larang dah, janji jangan ngamuk2 tak tentu hala macam zaman mula2 dapat IYAD dulu..huhu, kalau diingat2, mau naik  giler mendengor dia meraung tak sesudah, pantang dapat peluang, nak meraung aje…now he s much much better.alhamdulillah!

ps; lamanye tak online soping!
ps: ada sesapa nak letgo 2ndhand / preloved baby SS carrier???ergo ke, jumpsac ke…do pm me..tq. Dah tengok kat ebay,tp tak dpt decide whether betul nak amik carrier ergo tu idak..mahal ngalahkan beg coach je hihi


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *