Harga vitamin C Shaklee untuk kanak-kanak

Vitamin C ni nampak macam kecil di mata kita tapi sedar tak berapa ramai yang makan buah tiap-tiap hari.

Jika tak makan buah pun adakah kita ada makan sayur setiap hari?

Dua-dua tak makan?

Jadi kita kena consider ambil suplemen Vitamin C untuk tampung kekurangan.

Lain la dalam menu kita memang semua dah lengkap so suplemen ni optional je.

Ok untuk pengetahuan mama semua mummy beri sedikit maklumat latar belakang berkenaan suplemen Vitamn C Shaklee yang mummy tau memandangkan mummy pun ada supply vitamin untuk anak-anak dan family mummy.

Bukan nak promote ye tapi berkongsi maklumat.

Vitamin C Chewable 100mg Shaklee membantu meningkatkan imun sistem dalam badan dengan cara berikut:

Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh

Membantu memeliharasel badan

Membantu menjaga kesihatan tulang, gigi, gusi, mata, otot dan salur darah

Rasa sitrus yang hebat sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet

Untuk menjamin kecantikan kulit agar kelihatan cantik

Untuk merangsang penghasilan kolagen dalam badan

Memperbaiki insomnia

Mengekalkan kolestrol sihat

Dengan mengunyah 2 biji Vitamin C Chewable, air liur membantu memecahkan Vitamin C.

Membolehkan ianya diserap sebaik saja sampai ke usus kecil.

Malah, kajian menunjukkan pengambilan atau pengunyahan Vitamin C dalam kuantiti yang sedikit setiap hari membolehkan Vitamin C diserap dengan lebih berkesan.

Owh berkenaan dengan harganya mama semua bolehlah rujuk Insta Shaklee Stroller mummy ya.

Dijamin harga Vitamin C Shaklee ni pasti mampu milik untuk mama semua 🙂

Babai.

🎁Anak anda duk nursery?Atasi masalah selsema dengan VIT C. 1 botol tahan 3 bulan penggunaan jika diambil 1 biji sehari ya DM SAYA UNTUK BELIAN HARGA MENARIK!! WASAP 013.279.8982. SHAKLEE ID 1251400 Seri Putra Bukit Mahkota Bangi Nilai 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 . 🍊 #shakleeshaker #shakleebukitmahkota #shakleebangi #shakleebandarseriputrabukitmahkota #shakleebangiavenue #shakleenilai3 #shakleevitaleamurah#shakleejimat #shakleevitamincplusshaklee #shakleechewablevitacplus #shakleemealshakes #shakleeomegaguard #shakleeostematrix #shakleeperformancedrink #shakleevivix #shakleeesp #shakleehargastudent #shakleepromo#shakleealfalfa #shakleebcomplex #shakleeshaker#shakleekuis#shakleekuantan#shakleemurah#shakleebangiasnida

A post shared by 💋SHAKLEEBANGIASNIDA💋 (@shakleebangiasnida) on

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *