Gambo Kek Besday Nabil

Lama dah kejadian ni…last 27th February tuuu..ni dah nak habih bulan 3 dah…ntah pape mummy..punyela malas nak update blog..this year takde cuppies cuppies nye, takde secret tak secret resepi kek nya..mummy order dr kawan skola je, minah ni okla so so buleh buat kek ringan dimakan sedap di kunyah…plus, sape lagi nak tolong member kite niaga kalo tak kita dak….(padahal baru seklai je beli ngan dia..hehe..tapi creme puff dia perfect gakla..sape nak tempah boleh gitau i tolong tanye ..)

ni gambo kek nabil..tak dan dan nak rase, dlm kete dah sibuk buka2 penutup kotak…dia masuk kete je mase fetch diorang dari nursey masa balik kije tu, agaknya dia terbau mcm bau manis2 je ot, dan dan gi sergah kotak nak bukak..aishhh

* abaikan tarikh kamera phink yang patutnye ganti ngan dslr  itu
– kek ade theme miki maus..perisa ceklat..

Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *