Food Recipes For Nabil..

Food Recipes For Nabil..

Salam..it s time for Nabil to start eating like an adult….heheheh….takla…as a toddler la…so i really in need of as many recipes for kids as possible…huh start la hunting kat internet….kalau dapat links dari cyber members laaagi best….

Breakfast cum Snack:

-Oat, scrambled egg, baby biscuit, cheese, bergedil, tauhu goreng, pancakes aka LEMPENG, telur lecek, kentang, fillet ikan/ayam

Lunch cum Dinner:
-Rice, pasta, Varieties of Soup plus veggies, fillet ikan, ayam, telur, pasta with sos yang tak pedas…….mac and cheese(err..bole ke ni??)

#so mummy, kau janganla tidak rajin lagi malasnak masak yummy yummy food untuk Nabil..since Nabil pun dah suka sangat ngendeng mummy time makan, maknanya dia selera nak join makan sekali….
harap2la Nabil berselera…Ku risaula beratnye STATIC je for the past 3 months!!!!!8.7-9 kilos je..Adakah sebab dia tak selera makan/susu, atau sebab dia dah semakin lasak??????
Food Recipes For Nabil..

Food Recipes For Nabil..
Food Recipes For Nabil..
Food Recipes For Nabil..
Food Recipes For Nabil..
Food Recipes For Nabil..

Food Recipes For Nabil..

Food Recipes For Nabil..

Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *