ESOK pUNYA pLAN

Baru kol 3 42 pagi okay dan aku sudahpun terhegeh2 bangun ngadap komputer…Nabil sedang lena beradu peluk bantal golek..sah dia konfiden giler aku kat seblah dia sebab dah dekat sejam aku kat bawah, tak dengor pun dia melalak sedor mummy dia dah ilang..kehkeh…bahana kekenyangan makan nasi goreng lewat malam semalam a nih…
Hmmm duk pikir2 apa menu bekfast sok…Nasi lemak kah???(bungkus okey…aku tak masak sok) Roti bakar and baked beans kah? Atau cekodok bilis campur jagung campur bawang kahkah??? Errr rase rasenye takde jagung manis dalam stok, haruslah ku kerah pak suami ke 7 elev#n pagi2 subuh carik jagung manis tu..heheh

Apa??Tak g jenjalan??Hah..carik nahas a tu kalo dah tau tengah MC PANJANG 7 hari, kang getis2 gi merayau rata, tejumpa lak BOS kat memmana..ape citer..OOO…KO NAK KIJE TAKLE, KO JENJALAN MERAYAP TOWN BOLEH!!???Huhuhu..elakkanlah..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *