Cuti Sakit Lagi

Dah settle dengan Serdang Hospital, doctor bagi cuti sakit seminggu, after 2 weeks kena follow up dengan pakar situ lak to see whether the baby s ok or tak, so aku adala pilihan either nak pi refer both private pakar dengan gomen pakar, atau pilih salah satu…
Tapi letih gila ke serdang, memangla dekat dgn Bangi compared to Putrajaya hospital, tapi dari clinic nak ke farmasi, sikit punye jauh…lum lg bahagian pakar dia, pun semput gak mak berjalan nak sampai ke destinasi
Apapun, demi kesihatan diri sendiri dan yang dalam perut nih, sabor je lah..bergerak seslow mungkin tapi penuh harapan Korang semua tolong doa doakan ye

ps: Nabil manje boy tu duk nursery whole dayla seminggu mummy cuti ni…sebab mummy wajibul BEDREST doctor kate…huhu

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *