Cupcakes Buat Sendiri

Lama tak bercup cakes…ni gambar aritu,sebelum nabil warded…2,3 ari spanjang mnggu tua sik bercup cakes aje…mcm2 perisa.tp gambau tak snap..malas…alaaaa….cupcake buat sendiri, korang pun boleh buat gak hehe
yg ni perisa vanila buh cip coklat…sebelum tu bakar chocolate flavor,pun letak cip coklat..abis nabil korek cip coklat,kek tak mkn habis..aisshhhh..adik iyad?licin bedal,asal suap…ape menda mama suap dia ON aje..senang bela.hehe

enjoy…

ps; nak terai buat cake n deko gambau angry bird..suka benar si nabil angry bird tu…ke ade jual template siap gambau angry bird tu,aku tinggal buh creme aje?ada kan?mesti ada…(nak senang aje)hehe

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *