Bye Bye Full Cloth Diaper Journey

Ha ah..nabil no longer FULLY CD..sebab tokey taska kata stakat ni dorang lum ready nak terima baby dengan CD..(hopefully dia stuju a later nanti)dia tau apa cd tapi cam leceh kadang baby bocor time cd…ye ah, aku pun tau nabil tu heavy wetter..kalo malam sah 2 jam sekalik kena tukor.lambat je dah kuyup…tak kirala pakai cheapo cd ke, yang ber’harga ‘ sikit ke, memang leak…so tepaksa meredhakan nabil di pakaikan DD seharian kat nursery…weekend memang aku bg pakai cd la kalo tak g memana…malam pun …ruam dah surut, puas a besapu drapole*n creme tu…

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *