Busy Mode

Lama tak berupdate blog, busy ya, malas pun ya, tp yang lebihnya busyla , kalau dulu, balik kerja tgahari tu mesti kena paksa diri ngadap pc sebab ade menda wajib nak diselesaikan, sambil2 tu dapatla update blog, tapi sekarang i, menda wajib tu dah selesai, so on pc pun bila dah petang2 / malam time anak dah rehat2 tengok tv kat playroom.. skrg ni prioritynya balik tengahari adalah melunaskan kain2 baju yang memang setiap hari ada aje nak dibasuh nak dilipat.. budak2 pulak ( nabil la especially ) masuk dapur bukak peti es sepuluh kali sari, tandanya nak makan la tu. mama pun kenala jugak buat apa apa nak bagi dia kenyang sementara tunggu masa makan nasi pukul 6 nanti. Weekend lepas balik kg ayah budak2 ni, weekend akan dtg ni nak balik kg mama pulak. Nak sambut pembukaan puasa kat sana la kalau boleh. Lagipun dah lama tak balik, nenek pun duk tanya bila nak balik.. last jumpa masa gi cameron haritu la..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *