Busan

Budak2 seme dah tido.bapak budak pun dah tido.Tadi siang jalan raya umah sedara sambil g beli brg anak, harusla seme keletihan.Yang si bapak budak letih mengejor anak yang giat melarikan diri kalau outing ke mana2.Macam tu la dia selalu, asal g outing memana je siapla akan ada adegan kejor mengejor anak-bapak di tengah2 public..Salah ibu mengandungkah?????

ps: dalam letih2 sampai umah ptg tadi, sempat jugak masak dinnner simple2 je ayam kicap manis ngan sayur sawi..asal kenyang sudah….IYAD lak dah pandai nak meragam, memilih dah sapa nak dukung dia, sapa nak ulit dia bagi tido..huhu…demand semacam anak aku ni

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *