Bleeding..again!

Dah lebih 2 bulan lepas sejak last bleeding, kali ni aku bleeding lagi..dah dekat 3 hari..asal masuk toilet je mesti takut2 sebab memang akan ada sekali discharge darah kadang2 sikit kadang2 banyak..aku pecaya ni mesti kes turun naik tangga kat sekolah dgn kehuluhilir dalam umah buat mcm2 sambil nabil dukung gak…kalo tak dukung harus meraung mcm kena lempang…dah contact doc, doc advise, cam bese ah, suh rehat manjang(as if la aku ni ada tukang gaji tukang suap mkn minum/cuci umah/takyah kije etc)…dan in case ada kuar fresh blood, cecepat pg jumpa doc kat er…sabor je la nak tunggu sampai 9 bulan….

Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *