Bila

bila lapar,saya makan kenyang2
bila penat,saya bawak tidur..kata org,tidur tu pun satu ibadah..
bila saya sedih, saya nangis kat bilik air..malu ooo nak nangeh depan anak2..nabil tu,paham aje kalau nampak mak nye nangeh, ‘mama nape? nape?’..budak dah besar…
bila saya runsing, saya call mak, saya text kengkawan, saya layan dvd/you tube..paling baik, sepatutnya ngaji n solat taubatla kan
cuma satu paling saya takut, kalaula nanti sampai masa bila saya rasa muak…bahaya tu.. kalau dah muak,bermacam possibilities boleh terjadi,contohnya…quit ke…huhu..kalaulaaa…

ps: life ini indah..kalau kita yg mencorakkannya supaya ianya indah…kalau sebaliknya..ntahlaaaaaaaaaaa

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *