Baju Muslimah Qirani

Baju Muslimah Qirani ni nampak sesuai untuk kasual ataupun untuk function yg santai. Terdapat banyak lagi kaler yang menawan kalau korang nak tengok bolehlah klik kat link facebook saya di bawah tu…

 
  

CARA TEMPAHAN:
a.Lihat gambar dan rujuk warna dan saiz.
b. Pastikan saiz anda dan semak harga.

c. Hantar order anda pada kami melalui FB message.
d. Kami akan hubungi anda tentang stok dan cara bayaran.
e. Sila SMS/ email bank transaksi, tarikh transaksi, masa transaksi selepas buat bayaran.
f. Kami akan proceed order dengan wakil untuk stok dari Indonesia.
g. Setelah stok ada, penghantaran akan dibuat (2 minggu ke 4 minggu)
h. Bayaran deposit tidak diterima. Penghantaran hanya dibuat setelah bayaran PENUH diterima.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *