Baik Buruk Wasap dan Kehidupan

Sekarang zaman wasap je kan. Apa apa pun sikit wasap. Nak viral wasap. Nak beli online wasap. Dalam negara luar negara..main wasap je.cepat ..free. senang kan

Kat tempat kerja wasap. Group reunion zaman sekomah..zaman uni..hatta satu perumahan pun wasap. Benda dah di hujung jari.

Cerita pasal group wasap , ada gak yg up hal dlm kain umahtangga via wasap. Memang la geng kau je dlm tu. Tapi setakat nak bising laki kau x wish birthday ke..kau suh laki kau tapau ayam pedas tapi  laki kau beli nasi aym paprik ke..renti kan lah. Bukan masalah negara pun.

  1. Hidup ni kalau tak redha..kalau x sabar sabar sabar(mkn tahun pun x pe lah kau sabar je selagi mampu) ..kalau tak pikir anak anak kau.. memang payah. Memang azab.

Anggap je lah hidup ni sekejap.dah memang sementara pun kan.Kau doa je lah kau hidup selepas dunia ni besok,jodoh kau bukan yang sekarang.Habis cerita. Buat sementara kau hidup ni..buat je lah yang terbaik yang termampu. Bukan nye gebang kecoh cerita hal laki kau x beli barang mas utk kau ke.. x pernah hadiah bunga kat kau mcm member sebelah meja kau kat opis ke.. come on lah. Lainlah kau tanggung dia ke..kau dgn anak kau x cukup belanja dia buat tak kesah ke.. kau sakit dia x peduli ke..lainlah kan

Hidup.ni lagi luas dari pikir benda kecik mcm tu. Ok.

Jom beli B Complex Shaklee. Elak murung elak stress. Dari kau serabut pikir2 benda remeh buat apa. Baik kau jaga kesihatan kau.pasal harga, Aku jual harga superduperbest untuk kau.Ada FREE GIFT lagi untuk selected items. Kau check je IG aku shakleebangiasnida. Lepas tu kau wasap aku.. okay!

 

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *