Azam 2013

Rase mcm nak rajin sikit next year..BAWAK BEKAL makan kat sekolah..mintak2 rajin laa.sebab ura ura dengar kena ngajar sebelah petang.ALHAMDULILLAH,pucuk di cita.syukur Tuhan bagi rezeki kelapangan sebegitu.tak serenyah biasa nak handle makan minum and kids pagi pagi subuh hari kalau kerja sebelah pagi.
cumanya nabil la kena korban masa duduk tadika xtra 3 hours tak mcm selalu by 3 dah tecongok depan tv kat rumah @ tido atas sofa fevret dia..apapun syukur atas nikmat Tuhan bagi ni..harap2 berkekalan sampai tahun depan.
Iyad bolehla anatar taska pukul 12 suku tu..takdela mcm selalu 645 pagi dah anatar,sian tengah tidor lagi..tu la sebab kalau balik tengahari aku mcm terbang bwk kete..guilty beb,rase guilty.
PS: KALAU KAYA LAMA DAH BENTI KIJE!
Bab bawak bekal hari2 tu ntahlaaa.haha


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *