Assalamualaikum

Wah! Lama beria tak update blog…mak sibuk wehhh..sibuk kije, sibuk skolah, sibuk school, sibuk kat umah, ngan budak2 ni lagi..(eleh, macam la ko sorang je sibuk…)..hehe

 Yang sebetulnya, memang saya benar2 sibuk kebelakangan ni…mengerjakan apa yang hampir habis, perkara2 seharian yang mendatang pulak yang dah jadi rutin sahla takkan penah habisnya…jadi masa yang spare pun guna nak rehat je, nak bukak blog pun malas(tapi online begstore manjang online je …haha)

Alhamdulillah, since perkara yg dikira agak penting dikerjakan sudah hampir ke penghujungnya, makanya adalah luang sikit nak online dan berblog semula…itupun duk terfikir, masa yg agak lapang sikit tu nanti nak direschedule supaya mak buleh gi senam-senaman kat gym nu…(semangaaattt…)

for now, nak update blog pun tak tau nak cerita tang mana, byk sgt menda dan event yg terjadi, baik yg penting, yang kurang penting, semuanya berlalu mcm tu aje…camanapun nak jugak update sikit dgn gambar2 kids ni la, mcm selalu, gambar diorg ajela jadi penyeri blog ku ini…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *