Anak VS Online?

Terasa juga tak lekang tangan lepas dah ada anak kecik dua ni dan dah takde bantuan sementara menghandle diorang oleh my mum di kampung..ye la, dah habis 44 hari, dah balik ke rumah sendiri, so everything sendirila…since duadua kecik lagi, masih perlu perhatian lebih, mummy nak online pun sangatle payahnye..tunggu dorang tido lena baru ok..tu pun mata sendiri pun dah berat…kalau disorongkan bantal, alamat zzzzzz terusla…


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *