Aku Seram Sekejap

Aku Seram Sekejap

Harini pump dua kali kat school dapat 8.5 oz….yeeha(pada aku yg selalu 2 x pump baru dapat 6++ oz paling terer ni, angka 8 itu sudah cukup banyak!!!)TETAPI…time round ke 3 ngepam, di rumah sebelum pg KOKO, FS ku mula mengeluarkan bunyik yang pelik….and suction tak kuat…normally kat school je guna FS, umah pakai PISA, tapi harini nak cepat, so malas nak sterile PISA flanges( aku guna SpECTRA shield)…cuak juga bila suction tak kuat tu…susu tak kuar, yang kuar bunyi SHREH.SHREH…gelabah jugakla, dahla beli via EBAY(lama tak soping sisni), check punya check, ropenye aku tak masukkan ketat tubing FS ke dalam lubang pump body…patotla shreh..shreh…bedebar tahap kritikal sekejap tadi..PHEW!

Aku Seram Sekejap

* moral of the story..belilah FS dengan ajasu the SI forumer..dijamin warranty anda DAN ANDA TAKKAN BEDEBAR MACAM AKU TADI..kui kui kui

Aku Seram Sekejap

Aku Seram Sekejap

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *