Akhirnya Full CD

Nabil dah pun di full cd kan di rumah babysitter..Asalnye sebab punggung Nabil ada ruam..asyik tergaru2, dekat seminggu, tak surut2…walaupn tak banyak ruam, tapi sudah cukup menggusarkan hai aku dan rungutanku depan babysitter seolah2 membuka hatinya untuk try mengcdkan nabil…so’takpela cikgu, kita tryla bag pakai lampin(CD latu) kat Nabil, sian pulak dia merah2 punggungnya…Maka, bermulala episod Nabil dicdkan..dah seminggu lebih, alhamdulillah…semoga sentiasa dipermudahkan. Amin.

Notes:

Jemari Nabil relaks tidak menggaru

Punggung Nabil “senyum’ bebas ruam

Mummy seronok tengok Nabil lawa dalam CD

Abah sengih ke telinga sebab tiada lagi COST DD berulang…hehe


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *