Abah, Mummy, Nabil and Langkawi…

Haritu awal November kami ke Langkawi, 3 days.. Abah ada course situ….Angkutla segala macam mini rice cooker and mini blender since Nabil already started solid food… Ngempeng pun boleh tahan, sumbat botol air masak pun tak berapa nak…Huh, seronoknya dia tengok public sebab all these while, he spent most of his time at home, babysitter’s place and balik kampung je

dsc006801

McDonald LCCT

dsc006991

Checked in already….

dsc00697

A little shopping with mummy..

dsc00728

Let’s go home daddy….

Tags:, ,

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WASAP KAMI SEGERA HANYA DENGAN SATU KLIK!!!!

KLIK SINI

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com