2014 SEMOGA iNDAH ya

Salam.
huhu last november bukak and update blog.. give up??? oh tidakkk.blog ni harus maintain,sampai masa nanti akan aktif semula mcm dulu. buat masa sekarang fokus lebih kepada lain2 hal yg lagi penting dr update blog..hehe
budak2 sihat.alhamdulillah?apa?tambah anak?oh belum.anak saya masih 2 orang…bukan kekal ya.insyaallah.kalau ade khabar gembira seharusnya pertama sekali saya update kat sini la kan…
tahun depan nabil start sekolah rendah. uhh dah besar anak aku.. adiknye lagi 2 tahun. adik nye lagi ntah, insyaallah.doa doakan ye.
lately rase rindu kat blog ni. tp ntah, x rajin nak update walopon tab/hp sentiasa di tangan.. bukak ade la, tp tak update. sedangkan cerita perkembangan anak2 daily life etc byk je nak share. yang menarik, yg biasa biasa aje pun ada.. ups n downs semua ada la. cuma tak ter up date pulak rasenye. priority kan..so lebih kan priority la mana yg lebih penting..
rasanya sekarang lebih menghargai masa2 lapang tu.. adekah sebb saya semakin sibuk, atau masa semakin cepat berlalu wallahualam..fakta yang penting saya lebih meghargai masa dan sebolehnye cuba mengisi masa tersebut dgn perkara2 yg lebih ‘berisi/…
gambar budak2 yg baur banyak..tp semua dlm hp/tab..nantilah ye saya update

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *